Pápai Éléskamra

Bevásárló közösségünk egy Pápa melletti falu helyi termékeket értékesítő piacából nőtte ki magát. Két lelkes alapítónk vett részt a Kosárközösségek indítása képzésen, majd 2020. augusztusában idultunk renegetg előkészítést követően, pár elszánt önkéntessel és termelővel. Nyíregyházi társaink folyamatos támogatásával és segítségével, valamint az általuk biztosított rendelési felülettel működünk immár harmadik éve. Ezen időszak alatt sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, termelőink egy része kicserélődött, új termelők, önkéntesek is csatlakoztak hozzánk.  
Célunk erősíteni a helyi gazdaságot és termelőket, támogatva ezzel a rövid ellátási láncok kialakulását, a vásárlók egészséges, minőségi élelmiszerekhez juttatását.
Küldetésünk egy olyan közösség működtetése, ahol a környezettudatosság mellett, termelő, vásárló és önkéntes is jól és hasznosnak érzi magát. Szeretnénk egyre több olyan környékbeli termelőt közösségünk tagjának tudni, akiknek fontos, hogy a természet kizsigerelése helyett egy szolidabb, a termőföldet kímélő növénytermesztést és állattartást folytassanak. Mindannyiunk számára fontos egy fenntartható, élhető jövőért dolgozni. Várjuk csapatunkba azokat a termelőket, vevőket és önkénteseket, akik ezekkel a célokkal azonosulni tudnak.

Szeretettel várjuk termelők, vásárlók kapcsolódását és a bevásárló közösséget működtető önkéntesek jelentkezését!

Elérhetőségeink: