Média

Ellátási láncok – A tudatos fogyasztás új szintje
Az ellátási lánc, mint fogalom, csak az elmúlt évek globális problémáinak köszönhetően vált ismertté. Pedig az ellátási láncok, és az ezekből felépülő ellátási szerkezet alapvetően határozza meg azt, hogy milyen gazdasági, szociális, és környezetvédelmi helyzetben találjuk magunkat.

A bevásárló közösségek gazdasági szerepe
A bevásárló közösségek képesek egyszerre figyelembe venni a termelők és a vásárlók érdekeit is, de az egyéni érdekeken túl a helyi gazdaság fejlesztésének is egy fontos eszköze.

Csatlakozz vásárlóként egy bevásárló közösséghez!
Miért fontos, hogy vásárlásoddal a helyi gazdaságot támogasd?

Hozz létre Te is bevásárló közösséget!
Célunk a helyi gazdaság élénkítése, a helyi megélhetés segítése a pénz helyben tartása által, valamint a helyi élelmiszer termelés és fogyasztás erősítése

Csatlakozz termelőként
Ebben a videóban bemutatjuk, hogy milyen előnyökkel és sajátosságokkal jár a termelőknek, ha bevásárló közösségekhez csatlakozva értékesítik termékeiket. Amennyiben meggyőzte Önt, hogy erre az értékesítési formára szüksége lenne, keresse meg, hogy az Ön lakhelyéhez közel működik-e már bevásárló közösség.

Bevásárló közösségek online platformjának bemutatása
A bevásárló közösségek esetében webshop jellegű felületen, előrendeléssel tudják a vevők minden héten megrendelni a helyi termékeket. A webshop felület mögött egy egyedi szoftver dolgozik, melyet kimondottan az ilyen közösségek működésére szabva fejlesztettünk.

Beszélgetés a rövid ellátású élelmiszer rendszer előnyeiről