Jelenleg nincs meghirdetett képzésünk.

A legutóbbi képzésünkről:

„Egynek minden nehéz soknak semmi sem lehetetlen” Gróf Széchenyi István

Nyíregyházi Kosárközösségünk az elmúlt 10 évben jelentős tapasztalatot szerzett a vásárlói közösség működtetése terén. Sokféle kihívással találkoztunk, és azokat tudatosan, rendszerszinten igyekeztünk értelmezni és kezelni. Az így gyűjtött tudást most szeretnénk megosztani másokkal, hogy gyorsabban létrehozzák, illetve megerősítsék saját bevásárló közösségüket.
Mi is kíváncsiak vagyunk mások tapasztalataira, ezért a képzések mellett műhelymunkákat is szervezünk, melyek során a résztvevő bevásárló közösségek tapasztalatait, tudását szeretnénk megosztani.
Az elmúlt évek megkereséseiből azt látjuk, hogy a speciális ismeretek hiánya az egyik legfontosabb korlátja az ilyen közösségek létrehozásának. Mivel jelenleg nincs hazánkban fóruma a bevásárlóközösségek tudásmegosztásának, ezért mi most egy pályázati program támogatásával szeretnénk megteremteni azt.

2023. 02. 19. Budapest

Motiváció és közösség

Az általunk szervezett képzési alkalmakon a résztvevők mélyebb bevonásával, aktív részvételével szeretnénk feltárni saját motivációikat. Hisszük, hogy a motiváció tudatosítása összetartó erőt hoz létre a közösségen belül. Egy közösség tagjainak motivációja a siker egyik alapfeltétele.

Szeretnénk, ha a képzések és műhelymunka eredményeképpen a közösségépítés, a módszerek ismerete és az egyéb technikai ismeretek komplex tudássá érnének minden résztvevőben.

A képzések és tudásmegosztó workshopok témái

  • A közösségi minőség megerősítése. Elsősorban meglévő bevásárló közösségek számára lehet hasznos. Főbb témák: közösségek vezetése, közösségi döntéshozás, a vezetői magány és annak feloldása, az önkéntesek motivációinak kezelése, feltárása, alakítása, vevőből a közösség tagjává válni, facilitálási alapok.
  • Hogyan indítsunk vásárlói közösséget? Alakítás előtt álló közösségek, szervezők, érdeklődők számára.
  • Webshop tervezés – tudásmegosztás. Működő bevásárló közösségek aktív munkatársai számára szervezzük.
  • Technikai ismeretek – tudásmegosztás. Tervezett témák: termelők bevonása és a velük folytatott közös munka, áru átvétel és az átadási napok logisztikája, a környezetbarát csomagolás kérdései, vevői panaszok kezelése, közösségi finanszírozás lehetőségei és módszerei, minőségbiztosítás módszerei, termelői látogatások fontossága és bevált módszerei, a működés gazdasági alapjai és üzleti modellje, árgarancia bevezetése és érvényesítése, védjegyezés.