Kapovár-i Kosár is szerveződik, felkészül Pécs…

A bevásárló közösségek alakulása programunk keretében az általunk szervezett Indíts bevásárló közösséget képzésekről hazatérő társaink neki láttak a munkának, hogy lakóhelyükön megszervezzék saját bevásárló közösségüket. Kaposváron tettünk látogatást, mely rendezvény társaink kezdeményezésére jöttek létre.

Kaposváriak a helyi Agrárgazdasági Kamara segítségét kérve kaptak lehetőséget, hogy ebben a témában tudjanak találkozni termelők, szervezők és maguk a leendő vevők.

Tapasztalatunk, hogy bárhol szervezkednek társaink, minden kisebb-nagyobb városban ott van 30-40-50-60 ember, akik e témában érdeklődik. És így a munka mindenhol el tud indulni.


Közösségi finanszírozás a bevásárló közösségben.
A híres jó példa, a jó gyakorlat, az Arany Tojás TársaságMindenhol értik az emberek a bevásárló közösségek létének értelmét és fontosságát. Mindenhol kívánják ezt az új típusú bevásárlási rendszer megalkotását, önmaguk, embertársaik és a világ jobbításra.


Üzelti modell, Canvas módra, mert a bevásárló közösségek ezekkel a gondolatokkal is rendelkeznek.
Délután a termelőkkel folytattuk a beszélgetést.Köszönjük a meghívásokat, a segítő, értő társakat, akik példánkat továbbviszik.