Hogyan csatlakozhatsz ehhez a mozgalomhoz?

Támogatói körhöz csatlakozás.

Egy ilyen társadalmi kezdeményezés sikerre viteléhez sokminden kell.
Nem csak pénz.

Légy a tanácsadónk!


Olyan emberek csatlakozását várjuk, akik évente 2-3 alkalommal rászánnak az életükből 15-20 percet arra, hogy kitöltsenek egy kérdőívet. Rendszeresen indítunk kutatásokat azért, hogy jobban megértsük mind a fogyasztói szokásokat, mind azok változását azért, hogy ezzel a helyi bevásárló közösségek munkáját segítsük.

Légy tagja egy közösségnek!


Termelőként, vásárlóként, vagy önkéntesként csatlakozhatsz egy-egy közösséghez. Már létező bevásárló közösségek:

8. kerület Budapest Békéscsaba Dunaújváros Győr Gödöllő Kaposvár Kecskemét Nyíregyháza Pécs Szigetmonostor Szolnok Tata Tatabánya

Termelőként keresem a nekem való közösséget


Amennyiben termelő vagy, és keresed a környékeden élő emberekkel a kapcsolatot, Örülnél annak, hogy ők is megismerhetik, vásárolhatják a termékedet, valamaint szeretnél velük egy élő kapcsolatot kialakítani, akkor kérlek ezen a felületen regisztálj!

Szervező szeretnék lenni


Amennyiben úgy gondolod, hogy aktívan szeretnél ebben a mozgalomban részt venni, és még nincs a településeden bevásárló közösség, valamint érzel magadban elég szervezőerőt, és szeretsz közösségi folyamatokban résztvenni, van kedved embereket toborozni és létrehozni egy helyi bevásárló közösséget velük együtt.

Akkor ebben segítünk.


A hazai mozgalom kezdetei 2010’es években indultak el. Azóta sok tapasztalatot gyűjtöttünk össze. Rendelkezünk egy tudástárral, amihez regisztráció után férhetsz hozzá.

Rendszeresen szervezünk képzéseket. Ha szeretnél ezekről információt kapni, akkor regisztrálj!

Egyre több közösség működik Magyarországon, akik különböző módokon tartják a kapcsolatot egymással. Segítjük egymást tapasztalatok átadásával és módszerek megosztásával, rendszeres hálózati találkozókkal, online tapasztalatcserékkel és képzésekkel. A regisztráció után felvesszük veled a kapcsolatot, és megismertetünk a hálózati élettel. Segítünk az ebbe való bekapcsolódásban.