1. Regisztráció és belépés

A honlap jobb felső sarkában található linken elérhető a regisztrációs felület. A lenyíló ablak alján kell a regisztrációra kattintani.

A honlap jobb felső sarkában található linken elérhető a regisztrációs felület

Ezután betöltődik a regisztrációs oldal. Az űrlap kitöltése előtt a termelői fülre kattintva válaszd ki, hogy termelőként szeretnél regisztrálni az oldalon.

Regisztáció termelőként

A belépési jelszó hossza minimum 8 karakter legyen, minden mezőt ki kell tölteni, a végül a regisztrációs oldal alján a Nyilatkozatot a pipával elfogadni. Amennyiben a kitöltés hiányos, vagy a jelszó nem megfelelő védelmi szintű, erről egy piros hibaüzenet tájékoztat a képernyő jobb alsó sarkában. A kitöltött űrlapot a Regisztáció zöld gombra kattintva lehet véglegesíteni és elküldeni.

Hogyan jelenjek meg az oldalon termelőként? Keress rá jó példákra a Nyíregyházi kosár oldalán, például nézd meg a Zöldkosár bemutatkozó oldalát: https://ujshop.nyiregyhazikosar.hu/termelok/zoldkosar-zoldkosar

Ha sikeres a regisztrációd, egy erről tájékoztató üzenet jelenik meg a kitöltési felületen, valamint emailben kapsz egy értesítést a sikeres regisztrációról. Ezután a helyi kosár admin engedélyezi a regisztrációs kérelmedet, erről is kapsz egy “Profilja aktiválva lett!” üzenetet emailben. Innentől be tudsz lépni a szerkesztői felületre.

Nem kaptam emailt a sikeres regisztrációról: Nézd meg az email fiókod “Összes levél”, illetve “Spam” könyvtárát is, elképzelhető, hogy oda sorolta be a levelező rendszered az üzenetet. Ha itt sem találod, lépj kapcsolatba a helyi adminnal.

Belépés a szerkesztői felületre

Miután a helyi admin aktiválta a profilodat, be tudsz lépni a szerkesztői felületre, ahol új termékeket tölthetsz fel, valamint kezelheted a beérkezett megrendeléseket. A belépés a www.enkosaram.hu/admin link alatt érheted el, ahol az “enkosaram” rész értelemszerűen az adott kosárközösség internet címe (domainje) lesz.

Itt egy belépési ablak fogad, ahol az általad regisztrált email címet és jelszót kell a belépéshez megadnod.

Belépés a szerkesztői felületre

Sikeres belépés után a termelői szerkesztői felület fogad. Itt tudsz új terméket feltölteni, a termék értékelésekre válaszolni, a rendeléseket kezelni, valamint a termelői riportokat megtekinteni. A riport a termelő adott időszakban történt beszállításairól és a kifizetett felajánlásairól nyújt tájékoztatást.

Termelői szerkesztői felület

A regisztrációról készítettünk egy bemutató kisfilmet is:

Termelői regisztráció